Rucolasalat med bagte tomater, oliven og tofu

4. pers.

Ingredienser:
1 bakke rucola
1 bakke cherrytomater 500 g.
½ dl Olivenolie
2 knuste fede hvidløg
1 bundt hakket timian frisk
Salt/peber
1 glas store oliven m. mandler
1 pakke Tofu (fetaost kan også bruges)

Vend tomaterne i olie, salt, peber, hvidløg, timian og bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 130 g. varme. De skal være helt afkølet inden de lægges ovenpå rucolaen.

Skyld rucolaen og læg det i et fad.

Læg afkølede tomater ovenpå.

Fordel tofu og oliven ovenpå. Serveres som salat til f.eks. kylling eller andet kødret.

Se flere opskrifter

Kontakt mig

Mariane Pedersen
Maltrupvej 17
7160 Tørring

kostoghelbred@hotmail.com
22610033

Du er også velkommen til at udfylde nedenstående form
- og jeg kontakter dig snarest.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.