Avokadoer med laksefyld

4 pers.

Ingredienser:

2 modne avokadoer
200 g varmrøget laks
4 spsk. vegan mayo
2 tsk sennep
Saft af 1 citron
2 spsk. agavesirup
1 rød peber i tern
8 grønne asparges i tern.  Gem toppene til pynt
Salt og peber efter smag
4 cherry tomater

Skær avokadoerne over på langs, fjern stenen. Avokadokødet skrabes ud med en ske og skæres i tern.

Skallerne gemmes og heri anrettes laksefyldet. 

Hæld citronsaften af den ene halve citron over avokadoternene så de ikke bliver brune.

Varmrøget laks plukkes i mindre stykker.

Mayo, sennep, citronsaft af ½ citron, agavesirup blandes og smages til med salt og peber.

Det hele blandes sammen i en skål, rød peber og asparges blandes i.  

Sæt skallerne på et fad, put laksefyldet heri.Pynt skallerne med toppene fra asparges, tomaterne skæres i halve og lægges på som pynt.

Se flere opskrifter

Kontakt mig

Mariane Pedersen
Maltrupvej 17
7160 Tørring

kostoghelbred@hotmail.com
22610033

Du er også velkommen til at udfylde nedenstående form
- og jeg kontakter dig snarest.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.