4 pers.
Ingredienser:
2 modne avokadoer
200 g varmrøget laks
4 spsk. vegan mayo
2 tsk sennep
Saft af 1 citron
2 spsk. agavesirup
1 rød peber i tern
8 grønne asparges i tern. Gem toppene til pynt
Salt og peber efter smag
4 cherry tomater
Skær avokadoerne over på langs, fjern stenen. Avokadokødet skrabes ud med en ske og skæres i tern.
Skallerne gemmes og heri anrettes laksefyldet.
Hæld citronsaften af den ene halve citron over avokadoternene så de ikke bliver brune.
Varmrøget laks plukkes i mindre stykker.
Mayo, sennep, citronsaft af ½ citron, agavesirup blandes og smages til med salt og peber.
Det hele blandes sammen i en skål, rød peber og asparges blandes i.
Sæt skallerne på et fad, put laksefyldet heri.Pynt skallerne med toppene fra asparges, tomaterne skæres i halve og lægges på som pynt.