Konsultation og priser

Første konsulation

Ved første konsultation klarlægges dine kost- og levevaner samt eventuelle sygdomme. Du vejledes ud fra din helbredsmæssige situation samt dine mål og ønsker. Efter behov udarbejdes en personlig kostplan. Første konsultation varer ca. 1 time.

Opfølgende konsultationer

Du tilbydes opfølgende konsultationer efter behov, hvor vi taler om dine kostændringer og eventuelle udfordringer. Her er det muligt at følge din udvikling i taljeomkreds og evt. kropsvægt samt justere i kostplanen. Du får hjælp og støtte til at bevare motivationen og holde fast i de nye ændringer, og jeg hjælper gerne med inspiration og idéer til opskrifter og tilberedningsmetoder. En opfølgende konsultation varer ca. 20 min.

Hvor finder konsultationerne sted?

Konsulationerne vil som udgangspunkt foregå i Hostrups Have 17, 1. th på Frederiksberg, men ønsker du hjemmebesøg, er der også mulighed for dette.

Priser og betaling

Første konsultation: 500 kr.

Opfølgende konsultation: 200 kr.

Opfølgningstilbud: 500 kr. ved samlet køb af tre opfølgninger.

Individuel kostplan: 200 kr.

Betaling foregår via bankoverførelse.

Afbud

Er du forhindret i at møde til aftalte tid, bedes du melde afbud senest kl. 12 dagen før på 28 63 70 57 eller roemersigne@gmail.com. Du betaler ikke for den afmeldte tid, men ved forsent eller manglende afbud opkræves halvdelen af konsultationens pris.